Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

FAQ

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Suomeen yleensä 2-6 arkipäivän kuluessa.

Tarjoamme useita toimitustapoja. Posti Postipaketti toimittavat lähimpään noutopisteeseen, ja Posti Kotipaketti toimittaa kotiovelle asti.

Posti Postipaketti toimittavat veloituksetta.

Kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme, saat sähköpostiviestin, joka sisältää seurantakoodin.

Maksu

Valitettavasti emme voi taata, että tehty tilaus voidaan peruuttaa. Teemme kuitenkin kaiken mitä voimme ja suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme niin pian kuin mahdollista!

Voit syöttää alennuskoodin ostoskorissa kohtaan ‘’Onko sinulla alennuskoodia?’’.

Palautus ja vaihto

  1. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja siirry tilaushistoriaan. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kohtaa 'Tilaushistoria '. Jos olet tehnyt tilauksen verkkokaupasta, on käyttäjätili luotu automaattisesti.
  2. Valitse tilaus, jonka haluat palauttaa. Klikkaa kohtaa 'Rekisteröi palautus' ja ilmoita, mitkä tuotteet haluaisit palauttaa. Klikkaa 'Lähetä lomake' -kohtaa.
  3. Klikkaa sitten 'Lataa palautustarra' -kohtaa ja tulosta palautustarra. Kiinnitä se palautuspakettiin.
  4. Sulje paketti huolellisesti. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja kaikkien tuote-ja hintalappujen tulee olla paikoillaan. Vie sitten palautus palvelupisteeseen. Muista säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen!
  5. Saat ilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksen. Rahanpalautus tehdään samalle tilille/kortille, jolta tilaus on alunperin maksettu. Hyvityssummasta veloitamme samalla 5,9 euron käsittelykulut.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tee ensin palautus ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Tilaa sitten vaihtotuote verkkokaupasta. Kun palautus on käsitelty, saat siitä rahanpalautuksen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarnan laskun, tehdään hyvitys tuotteesta ja toimituskuluista laskulle.

Materiaalit ja kestävyys

Päätehtaamme sijaitsevat tällä hetkellä Portugalissa, Kiinassa ja Bangladeshissa, ja tutkimme ja arvioimme parhaillaan muita tuotantolaitoksia sekä Aasiassa että Euroopassa. Tavoitteenamme on olla aina eturintamassa materiaalien valinnassa ja tuotantotekniikassa, ja että kaikki tuotantolaitoksemme on sertifioitu BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) mukaisesti. BSCI on eurooppalainen yrityslähtöinen yhteistyöaloite, ‘’käytännesäännöt’’ yrityksille, jotka haluavat parantaa työoloja globaalissa toimitusketjussa.

Tavalliset CO/PES-kankaamme ovat peruskyllästettyjä nestemäisellä pohjalla, joka on Öko-Tex -sertifioitu. Veden hylkivyyden parantamiseksi suosittelemme vahamme, Garphyttan Original Wax, käyttöä.

Tämä koskee puuvilla/polyesterikangasvaatteitamme.

Koot

Tuotesivuillamme ilmoitetaan, mikäli tuote poikkeaa normaalikoosta. Suosittelemme tarkistamaan tuotearvostelut, sillä sieltä saattaa löytyä joku, jolla on samanlainen ruumiinrakenne kuin sinulla!

Muut

Lähetä sähköpostia osoitteeseen some@garphyttan.com

Jos unohdit salasanasi, klikkaa ‘’Unohditko salasanasi?’’ painiketta kirjautumisruudussa. Jos sinulla on muita ongelmia käyttäjätililläsi, niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua!

Email: customerservice@garphyttan.com

Puh: +46 10 551 79 09