Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

Garphyttanin vaatteiden designissa ja toiminnallisuudessa yhdistyvät ulkoilu, työ ja vapaa-aika. Visiona on vaatemallisto, joka innostaa käyttäjää puskemaan omia rajojaan ja hämärtää niitä.

Vaatteemme

Johan Skullman on kehittänyt kaikki Garphyttanin vaatteet. Hän on ulkoilmaelämän ikoni ja selviytymisen asiantuntija. Hän on kehittänyt vaatteet niiden vaatimusten perusteella, jotka hän asettaa itselleen ollessaan aktiivinen. Vaatteiden tulisi olla mukavia, kestäviä ja monikäyttöisiä. Ne ovat aivan yhtä hyviä niille, jotka elävät aktiivista elämää luonnossa kuin niille, jotka ovat kotona ja nikkaroivat.

Garphyttanin vaatteilla huomaat nopeasti, että taskut ovat tarkalleen siellä missä haluat ja että niitä voidaan kiristää ja säätää erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin.

Kehityksessä Johan on pyrkinyt ihmisen ja luonnon vuorovaikutukseen. Jokainen, joka pukeutuu Garphyttaniin, voi luottaa siihen, että vaatteet ovat kestäviä sekä saumoista että globaalista ympäristönäkökulmasta.

Johan Skullman

Luonto on aina ollut Johanille tärkeä. Aktiivinen ulkoelämä, kuten suunnistus ja hiihto ovat olleet ominaista hänen kasvatuksessa. Johan on ulkomailla tunnettu profiili ja hän työskentelee tällä hetkellä asiantuntijana joillekin Pohjoismaiden alueen suurimmista toimijoista.

Garphyttanin kehityspäälliköllä Johan Skullmanilla on yli 30 vuoden kokemus Ruotsin asevoimien upseerina toimimisesta, jossa hän palveli tiedustelupalvelussa. Hän työskenteli myös henkilökohtaisten laitteiden järjestelmäpäällikkönä, johon kuuluu yleinen vastuu vaatimusten asettamisesta sekä kaikkien vaatteiden, suojavarusteiden ja muiden henkilökohtaisten varusteiden testaamisesta, jotka takaavat sotilaan mukavuuden ja selviytymisen taistelukentällä.

Armeijavuosinaan hänet koulutettiin myös erityisopettajaksi esimerkiksi pelastuspalveluihin ja tulipaloihin, kiipeilyyn ja vuoristoturvallisuuteen. Hän sai myös muodollisen osaamisen soveltavassa työ- ja suoritusfysiologiassa, tekstiili- ja vaatetustekniikassa, materiaalitieteessä ja toiminnallisessa suunnittelussa. Työskentelemällä muiden ammattiluokkien kanssa hänellä on hyvä näkemys ja kokemus sähköteollisuuden asentajapalveluista ja perinteisistä metsätöistä.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Johan on sotilasuransa päättymisen jälkeen työskennellyt menestyksekkäästi tuotekehittäjänä ja globaalina suurlähettiläänä useille tunnetuille tuotemerkeille kuten Hestrahandsken, Aclima, Morakniv, Real Turmat, The Grayl ja vuoteen 2018 asti myös Fjällrävenin ja Primusin kanssa. Laajan kokemuksensa ansiosta hän on nyt myös tärkeä osa Garphyttania, ja arvostamme suuresti sitä, että hän on kehitysjohtaja ja vastuussa kokeneesta testitiimistämme.

Viljelijäyhteisö Garphyttan

Garphyttan symboloi vanhaa viljelijäyhteisöä: Elämä maatiloilla, työ metsässä, maalla, myllyillä, mökeissä ja pajoilla. Raja työn ja vapaa-ajan, ihmisen ja luonnon välillä, niin sisällä kuin ulkona, ei ollut niin selkeä kuin nykyään, ihmiset asuivat luonnon kanssa harmoniassa.

Ankara elämä, jossa raaka-aineet vuorilta ja maaperästä jalostettiin päivittäisiksi tuotteiksi, vaativat luotettavia vaatteita ja työkaluja.

Tämän ajan ihanteet ja tarpeet haluamme turvata Garphyttanissa.