Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

Palautusehdot

Toivomme, että olet täysin tyytyväinen meiltä ostamiisi vaatteisiin. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus siitä päivästä laskien, jolloin vastaanotat tuotteen.

- Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lähettää tuotteen meille palautuksena 90 päivän sisällä siitä päivästä laskien, jolloin olet vastaanottanut tuotteen.
- Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikunnossa.
- Tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa, ja kaikkien tuote- ja hintalappujen on edelleen oltava kiinni tuotteessa.

Palautusohjeet:

  1. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja siirry tilaushistoriaan. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kohtaa 'Unohtunut salasana'. Jos olet tehnyt tilauksen verkkokaupasta, on käyttäjätili luotu automaattisesti.
  2. Valitse tilaus, jonka haluat palauttaa. Klikkaa kohtaa 'Rekisteröi palautus' ja ilmoita, mitkä tuotteet haluaisit palauttaa. Klikkaa 'Lähetä lomake' -kohtaa.
  3. Klikkaa sitten 'Lataa palautustarra' -kohtaa ja tulosta palautustarra. Kiinnitä se palautuspakettiin.
  4. Sulje paketti huolellisesti. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja kaikkien tuote-ja hintalappujen tulee olla paikoillaan. Vie sitten palautus palvelupisteeseen. Muista säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen!
  5. Saat ilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksen. Rahanpalautus tehdään samalle tilille/kortille, jolta tilaus on alunperin maksettu. Hyvityssummasta veloitamme samalla 5,9 euron käsittelykulut.

Tuotteen vaihtaminen:

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tee ensin palautus ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Tilaa sitten vaihtotuote verkkokaupasta. Kun palautus on käsitelty, saat siitä rahanpalautuksen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarnan laskun, tehdään hyvitys tuotteesta ja toimituskuluista laskulle.

Etkö ole varma oikeasta koosta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!

Puhelinnumero: +46 10 551 79 09 (ma-pe klo 9.00-16.00)
Email: customerservice@garphyttan.com

Löydät koko-oppaamme miehille TÄÄLTÄ ja naisille TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös tutustumaan koko-oppaaseemme. Oppaassa neljä mallia kertovat, mitä kokoja he käyttävät Garphyttanin vaatteista.

Mikäli palautettu tuote on käytetty tai sitä on kokeiltu enemmän kuin on tarpeellista tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja käytettävyyden testaamiseksi, on Gaprhyttan Original AB:llä oikeus vähentää arvon menetys tuotteen hinnasta. Tämä voi olla tuotteen koko hinta.

Hyvitys.

Jos palautat kaikki tilauksen tuotteet, hyvitämme koko tilauksen arvon lukuun ottamatta 5,9 euron palautuskuluja. Mikäli olet maksanut ostoksesi Klarna-laskulla, vähentää Klarna palautetun tuotteen hinnan laskulta tai mitätöi laskun kokonaan. Mikäli olet jo maksanut laskusi, tekee Klarna rahanpalautuksen sille tilille/kortille, jolta ostos on maksettu. Suosittelemme asettamaan Klarna-laskun taukotilaan vaihdon/palautuksen ajaksi Klarnan sovelluksessa, jotta lasku ei eräänny.

Reklamaatio.

Kuluttajana sinulla on oikeus reklamoida virheellinen tuote 24 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta, mutta kuitenkin kohtuullisen ajan sisällä virheen havaitsemisesta. Kohtuulliseksi ajaksi katsotaan kaksi kuukautta Reklamaatio-oikeus koskee alkuperäisvikoja, ei tuotteen normaalia kulumista. Voit tehdä reklamaation palauttamalla tuotteen palautusohjeiden mukaan. Valitse kuitenkin palautuksen syyksi reklamaatio ja kirjoita reklamaation syy tekstikenttään.

Hyvitämme reklamaation lähetyskulut, mikäli olet käyttänyt palautukseen palautustarraamme. Emme käsittele postiennakkopaketteina lähetettyjä palautuksia. Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksiä.

Kuljetuksen aikana tapahtuneet vauriot tulee ilmoittaa kohtuullisen ajan sisällä. Mikäli havaitset tuotteen vaurioituneen kuljetuksessa vastaanottaessasi tilauksen, tulee tämä mainita lähetyskuitissa jo lähetystä noutaessasi.

Noutamattomat paketit. Pidätämme oikeuden veloittaa 30 euron arvoiset käsittelykulut noutamatta jääneistä lähetyksistä.